Proact har sedan länge varit aktiv som Titanium-partner till Dell Technologies, med högsta kompetens inom server och lagring på den europeiska marknaden.

– Vi är givetvis väldigt stolta över utmärkelsen från Dell Technologies och ser detta som ett kvitto på vårt framgångsrika samarbete. Nu ser vi fram emot nästa fas i vårt långsiktiga partnerskap och gör oss redo att möta kommande utmaningar tillsammans. Målet är som alltid att Proact och Dell Technologies ska skapa mervärde för våra kunder, säger Lena Eskilsson, VD för Proact IT Sweden.

Det goda samarbetet mellan Proact och Dell Technologies utvecklas ständigt. En satsning under det senaste året handlar om hyperkonvergerad infrastruktur. Proact har på detta område kompletterat med nya certifieringar och blev nyligen först i Norden att som partner till Dell Technologies kunna erbjuda kompletta lösningar som bygger på Dells produktfamilj VxRail.

– Proact har visat ett fantastiskt engagemang som partner till oss och till våra gemensamma kunder. Därför känns det självklart att uppmärksamma deras ”delivery excellence” genom detta pris. Proact har en spetskompetens kring datahantering med fokus på datacenter och molntjänster generellt och kring vår teknologi specifikt. För kunderna är det är en mycket uppskattad kombination, säger Jakob Ödman, Senior Channel Manager på Dell Technologies Sweden.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Proact
Lena Eskilsson, VD, Proact IT Sweden AB, tel. +46 733 566 701, lena.eskilsson@proact.se
Danny Duggal, VP, Commercial & Communications, Proact IT Group AB, tel. +46 733 566 843, danny.duggal@proact.eu

Dell Technologies
Jakob Ödman, Sr Channel Manager Sweden, tel. +46 732 56 65 75, jakob.odman@dell.com