Vill du ha ett spännande och utmanande arbete i ett expansivt företag med höga ambitioner? Tack vare fortsatt ökad efterfrågan på våra tjänster så finns möjligheten nu hos oss. Vi erbjuder dig en arbetsplats där framåtandan är tydlig, där du får arbeta i teknikens framkant och utvecklas med de bästa i ett härligt gäng där alla hjälps åt och ställer upp för varandra. Vår driftverksamhet hanterar idag över 100 petabyte information och tusentals klienter. Vi arbetar över hela Europa från våra leveranscenter i Sverige, England, Holland och Tyskland. 

Tillsammans med dina kollegor inom Workplace ansvarar du för att säkerställa leveransen till kund på klientnivå. Som specialist arbetar du med att designa, införa och underhålla kundens klientplattformar. Vi söker dig som är senior, självgående och initiativtagande och har dokumenterad erfarenhet av nedanstående produkter

  • Microsoft Endpoint Manager
  • Azure Active Directory
  • Windows Autopilot
  • SCCM
  • Microsoft 365

Du säkerställer en trygg och stabil drift men agerar även rådgivande vad gäller alternativa lösningar och upplägg. Du kommer både att arbeta med kunder i enstaka konsultuppdrag och i uppdrag där Proact levererar en full outsourcingtjänst. Det ger dig en spännvidd och omväxling i jobbet. Fokus i leveransen är molnbaserade tjänster och att utveckla och modernisera vår leverans och våra kunders miljöer.

Beroende på var du bor i Sverige har du möjlighet att utgå från något av kontoren i Kista, Örebro, Linköping, Göteborg eller Malmö.

Om dig

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Du är en öppen och social person som värdesätter goda relationer med kunder och kollegor.

Vi vill att du har jobbat med Azure, Intune och/eller SCCM i en eller flera miljöer av större slag där även säkerhet kring ATP, AIP, CAP, MFA & Endpoint Security haft stor vikt. Vi förutsätter också att du har goda kunskaper inom Windows server och klient-OS.

Meriterande är kunskaper kring JAMF, ABM & PowerShell scripting för automatisering. Du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Vad erbjuds du?
Proact är en arbetsplats som karaktäriseras av hög kompetens, mycket frihet under ansvar och möjlighet att påverka din egen utveckling. Det är många inom bolaget som avancerat till nya roller och Proact har en låg personalomsättning. Du kommer inledningsvis att erbjudas en introduktion där du dels får ta del av kunskap av redan befintliga medarbetare och ges en möjlighet att lära känna personer i olika roller inom bolaget. Utöver det kommer du även att gå utbildningar där du får lära dig mer om företagets produkter.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta:

Rekryterande chef Towe Johansson
E-mail: towe.johansson@proact.se