Vill du ha ett spännande och utmanande arbete i ett expansivt företag med höga ambitioner? Tack vare fortsatt ökad efterfrågan på våra tjänster så finns möjligheten nu hos oss.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där framåtandan är tydlig, där du får arbeta i teknikens framkant och utvecklas med de bästa i ett härligt gäng där alla hjälps åt och ställer upp för varandra.

Vår driftverksamhet hanterar idag över 100 petabyte information som förser flera tusen servrar och applikationer med det data de behöver. Vi arbetar över hela Europa från våra leveranscenter i Sverige, England, Holland och Tyskland.

Om tjänsten

Tillsammans med dina kollegor inom Workplace ansvarar du för att säkerställa leveransen till kund på klientnivå. Som tekniker arbetar du med att designa, införa och underhålla kundens klientplattformar. Du säkerställer en trygg och stabil drift men agerar även rådgivande vad gäller alternativa lösningar och upplägg. Du kommer både att arbeta med kunder i enstaka konsultuppdrag och i uppdrag där Proact levererar en full outsourcingtjänst. Det ger dig en spännvidd och omväxling i jobbet.

Fokus i leveransen är molnbaserade tjänster så som Microsoft 365 och för att effektivt hantera enheter används bland annat:

• Microsoft Endpoint Manager
• Azure Active Directory
• Intune för hantering av enheter
• Windows Autopilot
• Deployment Toolkit & Configuration manager

Teamet sitter i Örebro men beroende på vart du bor i Sverige har du möjlighet att även utgå från något av våra andra kontor såsom Kista, Linköping, Göteborg eller Malmö.

Om dig

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Du är en öppen och social person som värdesätter goda relationer med kunder och kollegor.

Vi vill att du har jobbat med Azure, Intune och/eller SCCM i en eller flera miljöer av lite större slag där även säkerhet kring ATP, AIP, CAP, MFA & Endpoint Security haft stor vikt. Vi förutsätter också att du har goda kunskaper inom Windows server och klient-OS.

Meriterande är kunskaper kring JAMF, ABM & PowerShell scripting för automatisering.
Du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Ansökan

Du ansöker om tjänsten via vår hemsida. Ansökan med CV och Personligt brev skall vara på svenska.
Utvärdering och intervjuer kommer att ske löpande och du kommer att hållas informerad via vårt rekryteringssystem om hur processen fortlöper.

Om Proact

Inom Proact-koncernen är vi ca 1 000 anställda och finns i Belgien, Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Nederländerna, Norge, Slovakien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Tyskland och USA.

Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT. Ytterligare information om Proacts verksamhet finns på vår hemsida.

Kontaktpersoner

Andreas Thelenius
Team Manager Workplace
+46 73 466 56 66
andreas.thelenius@proact.se