Cloud Blueprint

Vår detaljerte Cloud Blueprint dykker ned i de ni kjerneelementene som bør vurderes når dere enten lager fra bunnen av, optimaliserer eller vedlikeholder et eksisterende skymiljø. Dykk ned i og lær av elementene nedenfor:

Din Cloud Blueprint: 9 enkle grep

Din bedrift er unik, noe som også betyr at behov for en skreddersydd IT-infrastruktur er helt essensielt. 

Derfor har vi laget en guide med 9 enkle grep dere kan ta for å bygge deres helt unike, ideelle skymiljø.  

De 9 elementene i deres Cloud Blueprint:

Skalerbarhet

Dette er en av hoveddriverne for å gå over til en skybasert løsning. Hvis deres trafikk eller arbeidsmengde øker, må dere være i stand til å handle raskt og kostnadseffektivt for å maksimere ytelsen.

Tenk over hvor deres bedrift sannsynligvis vil være på kort- og lang sikt. Da kan dere ta beslutninger som gjør at dere til enhver tid har et skymiljø som er tilpasset dere.

Budsjett

Det er viktig å ha kontroll på deres skyforbruk mot tildelt budsjett. Bruker dere akkurat det som behøves, eller er dere under målet når det gjelder å opprettholde et effektivt skymiljø?

Beregn deres TCO, og hva det vil koste dere allerede i planleggingsstadiene. Og ikke glem å fortsette overvåkingen etter implementeringen.

Vedlikehold

Teknisk og solid veiledning fra et erfarent IT-team er avgjørende når det gjelder vedlikehold av skymiljø. Hvis det ikke styres og brukes riktig, kan dere risikere å overbelaste både budsjetter og ressurser.

Overvåking av ytelse, sikkerhet og ressursplanlegging er bare noen av faktorene dere bør vurdere når det kommer til godt vedlikehold av infrastruktur og tjenester i skyven.

Behov for å snakke med en skyarkitekt?

Vi hjelper gjerne med planlegging av deres unike skymiljø.

Migrere

For å gjennomføre en vellykket skymigrering, er det smart å finne et tidspunkt hvor det vil være minst mulig avbrudd for å unngå å påvirke viktige forretningsdrifter.

Sørg for at dere har alle sikkerhetskopier på plass, i tilfelle noe uventet skulle oppstå under migreringen. Da er dere helt trygge på at alle opprinnelig data kan gjenopprettes.

Mennesker

Om dere skal ta i bruk, eller allerede har tatt i bruk et skymiljø, er det helt avgjørende å ha alle de nødvendige tekniske ferdighetene i arbeidsstyrken din på tvers av databaseadministrasjon, sikkerhet og migreringer.

Om dere ikke har disse ferdighetene internt, bør dere vurdere å engasjere en tredjepart for å administrere skystøtte og vedlikehold.

Sikkerhet

Cyberangrep skjer ofte utenom arbeidstid for å ramme organisasjoner som overvåker på 9-5 basis.

Det er helt avgjørende at deres skymiljø og dets sikkerhetsloggdata overvåkes kontinuerlig for å forstå hvilke varsler som er relevante, hva som skal prioriteres, og hva du må gjøre hvis uhellet først skulle være ute.

Prøv vår Cloud Blueprint bygger

Ta deg 3 minutter og fyll ut vårt spørreskjema rundt deres nåværende IT-infrastruktur. Våre dyktige skyarkitekter vil deretter gi dere råd om hvordan få mest mulig ut av deres sky – med en skreddersydd Cloud Blueprint levert direkte på døren.  

Samsvar

Datasuverenitet refererer til lovverk som gjelder for data avhengig av hvilke land man befinner seg i.

Til tross for at datasuverenitet og samsvar er ekstremt aktuelle temaer i verden av cloud computing, er det mangel på standardisert veiledning her. Derfor må virksomheten være fullstendig klar over regelverket innenfor deres geografiske plassering og bransje.

Riskprofilering

Kontinuitetsplaner bør være på plass hos alle virksomheter for å dempe effekten av uforutsette hendelser.

Å minske risiko gjennom sikkerhet er også helt avgjørende. Enten deres data lagres eller overføres, er det avgjørende at beskyttelsesprosesser er på plass for å redusere risiko for at identifiserbar informasjon lekkes ut til en ekstern part.

Infrastruktur

Å velge de riktige materialer og ressurser til deres skymiljø vil gi dere muligheten til å dekke bedriftens behov. For å gjøre dette må dere kartlegge organisasjonen, og tydelig forstå deres mål og ressurser.

Det er viktig at dere også forstår hvordan vekst og økning i etterspørsel kan påvirke dette, og om valgt skyløsning vil gi dere fleksibilitet og skalerbarhet for tilpasning.

10 spørsmål

Fyll ut spørreskjemaet for å lage deres personlige Cloud Blueprint.

Hva er Cloud Blueprint Builder?

Cloud Blueprint Builder består av en rekke spørsmål som stilles din bedrift om deres eksisterende IT-infrastrukturoppsett. Det tar kun noen få minutter å besvare.

Det vil gjøre dere rustet til å definere dagens tilstand til organisasjonens IT. Du kan deretter dele resultatet med skyarkitektene våre, som kan gi deg råd om hvordan du kan gå videre og skreddersy en skyløsning som støtter deres forretningsmål.

Når svarene dine er sendt inn, vil de bli gjennomgått, og en personlig nettskyplan vil bli sendt direkte til dere. Bruk gjerne dette på deres fremtidige skyreise.

Get in touch

We would love to hear from you. Visit us, call us, join our social media community or send us a message.

By clicking Submit, I agree the terms and conditions outlined in the Proact Privacy Policy.

Svar på 10 spørsmål og vi vil anbefale dere en skyløsning som støtter deres forretningsmål.