Onze ambitie is om ’s werelds meest betrouwbare IT-Servicepartner te worden. Om dat waar te kunnen maken zijn we misschien wel op zoek naar jou! Samen bouwen we relaties op met onze klanten. We zetten hooggekwalificeerde mensen gecombineerd met de beste technologieën in om flexibele en innovatieve oplossingen en diensten te bieden die waarde blijven toevoegen voor onze klanten. Zo maken we het voor bedrijven mogelijk om te blijven innoveren en groeien.

Hoe ziet de functie er uit?
Als Development consultant binnen Proact ben je actief in verschillende trajecten. Je helpt bij het oplossen van klant vraagstukken binnen ons Collaboration Factory product of maakt functionele onderdelen op basis van duidelijke specificaties voor de klant. Dat kunnen onderdelen in apps (Xamarin) of custom oplossingen zijn maar ook een nieuwe plugin voor ons SharePoint(Online) product.

Wat verwachten wij van jou?
We verwachten dat je minimaal een HBO-opleiding of denkniveau hebt en dat je voldoende ervaring hebt in .Net /SharePoint projecten. Je bent bij voorkeur in het bezit van de juiste Microsoft certificaten. SharePoint heeft voor jou geen geheimen meer en je hebt kennis van Visual Studio, C#, jQuery, Javascript, MS SQL. Je kan je verplaatsen in de rol van de klant, je bent een echte teamspeler en vanzelfsprekend heb je uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden en loop je graag voorop in de techniek.

Meer over Proact                
Proact is Europa’s grootste onafhankelijke datacenter en Cloud Service provider. Door flexibele, toegankelijke en veilige IT-oplossingen en services aan te bieden, helpen we bedrijven en overheden niet alleen om risico’s en kosten te verlagen, maar ook verbeteren ze de wendbaarheid, productiviteit en efficiëntie. We hebben meer dan 5000 succesvolle projecten over de hele wereld voltooid met meer dan 3500 klanten. Dit doen we met meer dan 800 medewerkers in 15 verschillende landen, waarvan ongeveer 300 medewerkers in Nederland.

Proact biedt  
Een geweldige functie in een team van gedreven professionals, met de mogelijkheid om mee te groeien met een ambitieuze organisatie. Bij Proact heerst een prettige werksfeer en is er volop kans om voortdurend aan de grenzen van nieuwe, aansprekende technologieën mee te werken. Je krijgt daarbij een uitstekend pakket primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een leaseauto. Salaris is afhankelijk van je opleidingsniveau en werkervaring.

Doorgroeimogelijkheden
Elke 6 maanden worden jouw mogelijkheden en ambities besproken in een functionerings- en beoordelingsgesprek. Wij investeren in onze medewerkers in de vorm van niveau verhogende opleidingen, vakinhoudelijke trainingen en cursussen gericht op persoonlijke ontwikkeling. Dat is goed voor jou en goed voor ons. Doorgroeien naar een hogere positie betekent in de eerste plaats dat je meer verantwoordelijkheden krijgt, maar je functie-inhoud kan soms ook veranderen. We moedigen je daarom zeker aan gebruik te maken van alle kansen die je krijgt en hierin initiatief te tonen.

Interesse?
Herken jij jezelf in de bovenstaande vacature en wil je eens met ons van gedachten wisselen over jouw toekomst binnen Proact? Neem dan contact op met Edgar Manuel via 06-33204030 of via recruitment@proact.nl.