Learning & Development Advisor, NL

Werken bij Proact

Bij Proact draait het allemaal om onze mensen, want wij geloven dat daar onze kracht in zit. Wij houden van een persoonlijke aanpak en investeren graag in de groei en ontwikkeling van al onze mensen.

Daarnaast zijn we bij Proact altijd op zoek naar nieuwe talenten die klaar zijn voor een nieuwe uitdaging met veel mogelijkheden tot het blijven ontwikkelen van jezelf!

Kom jij ons team versterken? Op deze pagina bekijk je een van onze vacatures. Zien wij jou binnenkort voor een kennismaking?

#ThePowerOfTogether.

Wij zoeken:

  • Een L&D Advisor die verantwoordelijkheid draagt voor de inventarisatie, coördinatie en realisatie van alle opleidings- en ontwikkelvraagstukken binnen Proact Nederland én België
  • Iemand die goed prioriteiten kan stellen en met veel energie de kar trekt in verschillende L&D gerelateerde projecten die bijdragen aan de ontwikkeling van L&D binnen de organisatie.
  • Een georganiseerde doorzetter die altijd op zoek is naar manieren om de nodige administratie nog effeciciënter en effectiever in te richten. 
  • Een ondernemer en verbinder die de business begrijpt en alle stakeholders kan motiveren en adviseren.

"Het HR-team heeft een open en transparante cultuur waar waardering en respect voor elkaar centraal staan. We vullen elkaar allemaal aan en zijn zo in staat op een hele fijne manier vele successen te boeken. Bovenal is het een heel gezellig team waarnaast hard werken ook veel gelachen wordt."Robin Westerbeeke – Senior Corporate Recruiter

Ons HR-team bestaat nu uit een HR Director, een HR Business Partner HR & Payroll Administrator en een HR Project Consultant. Daarnaast maken ook , Recruitment- en L&D onderdeel uit van het HR-team. "Onze HR-afdeling is volop in beweging, we zijn als team aan het bouwen en de gehele HR-cyclus aan het professionaliseren en digitaliseren." Nikita van Groenigen – HR Advisor

Jij bent:

  • Op zoek naar de volgende stap in je carrière. Je hebt relevante werkervaring op het gebied van Learning & Development óf hebt grote affiniteit met persoonlijke ontwikkeling en opleiding.
  • Ervaring in de IT-branche is een sterke pré
  • Zelfstandig en dienstverlenend, maar weet ook goed je eigen grenzen te bewaken in een snel veranderende omgeving. 
  • Commericeel ingesteld om met verschillende stakeholders de relatie te onderhouden
  • Uiteraard ben je communicatief en sociaal vaardig en kun je je goed uitten in zowel het Nederlands als Engels. 
  • Een match met onze kernwaarden: integriteit, kennis en commitment. 
Kosten efficiënt

De voordelen van Proact

Goede arbeids-voorwaarden

Hybride werken

Divers groot team

Individueel Keuzebudget

Opleidings- mogelijkheden

Telefoon- vergoeding en laptop

Een dag uit het leven van jouw collega

Vandaag is het donderdag, een van de drukkere dagen op ons kantoor in De Meern (Utrecht). Ik begin met het bijwerken van mijn mailboxen en het checken van het opleidingsbudget, we lopen nog mooi op schema. Er staan verschillende meetings op de agenda waaronder ‘Let’s talk L&D’ met een medewerker die zich verder wil ontwikkelen op zowel technisch als persoonlijk vlak, maar niet weet waar hij moet beginnen. Samen achterhalen we de leervraag en kijken we naar de mogelijkheden. De collega begint met leren voor een Microsoft certificering waar ik het materiaal en de training voor regel, daarna spreken we af dat hij in GoodHabitz aan de slag gaat. Even een kop koffie pakken en door naar de volgende meeting; een project om een van de taken efficiënter uit te voeren waar de hele organisatie iets aan heeft. Daarom zijn ook een HR collega, leidinggevende en de partnermanager onderdeel van deze projectgroep. Over de hele dag krijg ik trainingsaanvragen binnen en deze pak ik direct op, zodat mijn collega’s verder kunnen. Ook zorg ik dat de deelnemers van de inhouse training volgende week alle informatie krijgen die ze nodig hebben en dat mijn collega van facility de pizza’s gaat bestellen! Op mijn to-do list voor morgen staat o.a. een evaluatiegesprek met een Hogeschool in de buurt waar wij regelmatig opdrachten voor maken en stagiaires van begeleiden.   

Rond 15:00u is het tijd voor iets leuks; onze kwartaal kick-off die ik samen met een teamgenoot (de HR Advisor) heb georganiseerd. Ons complete team bestaat uit een HR Director, HR-Advisor, HR- en Payroll Administrator, het Recruitment team, L&D Advisor en Facilities. We beginnen met een presentatie en vervolgens krijgen we een interessante training. De dag wordt afgesloten met een BBQ workshop en een borrel. Wat een leuke afsluiting van deze dag! Op naar morgen!

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Neem dan contact op met Robin Westerbeeke – recruitment@proact.nl

Getting in touch

We would love to hear from you. Contact us with an email through the contact form.