Vill du ha ett spännande och utmanande arbete i ett expansivt företag med höga ambitioner? Tack vare fortsatt ökad efterfrågan på våra tjänster så finns möjligheten nu hos oss.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där framåtandan är tydlig, där du får arbeta i teknikens framkant och utvecklas med de bästa i ett härligt gäng där alla hjälps åt och ställer upp för varandra.

Vår driftverksamhet hanterar idag över 100 petabyte information som förser flera tusen servrar och applikationer med det data de behöver. Vi arbetar över hela Europa från våra leveranscenter i Sverige, England, Holland och Tyskland.

Om tjänsten
Som lösningsarkitekt arbetar du tillsammans med våra kunder och kundansvariga med behovsanalys och design av IT-infrastrukturlösningar samt framtagande av lösningsförslag. Du samverkar med olika delar av kundens organisation för att få en god förståelse för nya behov

Arbetet är omväxlande – du får möjlighet att vara med i affärsprojekt för både befintliga och nya potentiella kunder och du kan också vara en del i dedikerade kundteam.

En viktig del i uppdraget är samverkan med olika delar av kundens organisation för att få en god förståelse för nya behov och ta fram förslag på lösningar av dessa samt genomföra presentation av nya tjänster för kunden och att verka för merförsäljning.

Beroende på var du bor i Sverige har du möjlighet att utgå ifrån något av våra kontor; Örebro, Kista, Linköping, Göteborg eller Malmö.

Om dig
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Du förstår hur en IT-miljö är uppbyggd och vad som behövs för att få det att fungera, både gällande teknisk design, hur man får allt på plats och vad som sedan krävs för att driva och utveckla densamma. Ett stort plus är om du har erfarenhet av både hybrida och publika molnlösningar. Du har tidigare jobbat som It-tekniker, IT-arkitekt eller liknande roller och har flera års erfarenhet inom branschen.

Ansökan
Ansökan med CV och Personligt brev skall vara på svenska.
Utvärdering och intervjuer kommer att ske löpande och du kommer att hållas informerad via vårt rekryteringssystem om hur processen fortlöper.

Kontaktperson
Henrik Ahlberg
Sales Manager MCS
073-708 16 99
henrik.ahlberg@proact.eu