Search
Close this search box.
Azure Migration

Moderne IT voor effectievere zakelijke dienstverlening

Binnen ondernemingen is de rol van IT steeds groter geworden. Dat geldt ook voor bedrijven binnen de zakelijke dienstverlening. Oplossingen in de cloud stroomlijnen data-opslag, het delen van documenten en bestanden en communicatie. Herstructurering van de IT is dé manier om efficiëntere bedrijfsvoering met meer veiligheid en een verhoogd gebruiksgemak te realiseren.

Een veilige manier om data op te slaan en te delen

Belangrijke informatie moet veilig worden opgeslagen. Tegelijkertijd is het belangrijk dat het beschikbaar is wanneer medewerker het nodig heeft. Proact zorgt voor flexibele oplossingen en de hoogst mogelijke veiligheid. Gevoelige data en waardevolle documenten en bestanden zijn uitstekend beschermd. Als specialist in cloud based computing weten wij namelijk precies wat daarvoor nodig is.

De moderne werkplek verhoogt de kwaliteit van dienstverlening

Zowel klanten als personeelsleden waarderen de moderne werkplek. Want de grens tussen werk en privé vervaagt. Thuiswerken komt steeds vaker voor, een locatie onafhankelijke werkplek is daarvoor een vereiste. Personeel werkt overal met dezelfde software en documenten zijn bereikbaar via de cloud. Ze zijn daarom in staat om klanten beter en sneller te helpen. Bijvoorbeeld door een probleem snel op te lossen wanneer ze onderweg zijn. Want ze zijn via elk device in staat om hun werk optimaal uit te voeren.

Samenwerken om de best mogelijk IT-infrastructuur te realiseren

Cloud computing is de toekomst voor de IT. Maar dat betekent niet dat elke organisatie precies dezelfde structuur nodig heeft. Want cloud based solutions zijn ontzettend flexibel. Daarom gaat Proact graag met partners om tafel zitten, waar we eerst de wensen en eisen bespreken. Op basis daarvan zorgen we voor oplossingen op maat. Gedurende het gehele traject blijven we nauw samenwerken, want de IT is continu in beweging. In de zakelijke dienstverlening is het cruciaal om daarop in te spelen.

Schaalbaarheid is een belangrijk kenmerk van cloud computing

IT in de cloud heeft een groot aantal voordelen. Schaalbaarheid is er daar zeker een van. Proact heeft een geautomatiseerd systeem dat meer capaciteit toekent wanneer dat nodig is. En dat terwijl je tijdens rustige periodes gebruik maakt van een kleiner gedeelte in de cloud. Dat voorkomt dat je onnodig veel betaalt voor capaciteit dat je niet gebruikt. Voor cloud computing betaal je alleen voor wat je gebruikt. Maak kennis met de expertise en service van Proact en kom te weten wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen.

Vragen?

Share

Related content

Getting in touch

We would love to hear from you. Contact us with an email through the contact form.

Get in touch

We would love to hear from you. Visit us, call us, join our social media community or send us a message.

By clicking Submit, I agree the terms and conditions outlined in the Proact Privacy Policy.