Vill du ha ett spännande och utmanande arbete i ett expansivt företag med höga ambitioner? Tack vare fortsatt ökad efterfrågan på våra tjänster så finns möjligheten nu hos oss.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där framåtandan är tydlig, där du får arbeta i teknikens framkant och utvecklas med de bästa i ett härligt gäng där alla hjälps åt och ställer upp för varandra.

Vår driftverksamhet hanterar idag över 100 petabyte information som förser flera tusen servrar och applikationer med det data de behöver. Vi arbetar över hela Europa från våra leveranscenter i Sverige, England, Holland och Tyskland.

Om tjänsten
Hos oss ges du möjlighet att både arbeta med design och att göra åtgärder som syftar till att förbättra och effektivisera kommunikationsplattformar i våra egna datacenter och ute hos våra kunder. Arbetet är varierat och du arbetar förutom med drift även med analys och felsökning, design, rådgivning och agerar tekniskt säljstöd inom dina kompetensområden. Beroende på var du bor i Sverige har du möjlighet att utgå ifrån något av våra kontor; Örebro, Kista, Linköping, Göteborg eller Malmö.

Inom våra datacenter använder vi lösningar främst baserade på Cisco, Juniper och F5 Big-IP. Hos oss kommer du även kunna arbeta med next gen firewalls, software defined networks och BGP-routing för att nämna några områden.

Om dig
Vi tror att du har mångårig erfarenhet av att arbeta som drifttekniker eller konsult inom nätverksområdet och att du har erfarenhet av större komplexa nät samt att du har djup förståelse inom datacenter networking. Om du har erfarenhet av säkerhetslösningar för nät och/eller internationellt arbetet är det ett stort plus.

Vi tror att du har någon form av teknisk utbildning och har arbetat inom en IT-verksamhet under några år. Erfarenhet av större IT-miljöer är meriterande.

Ansökan
Ansökan med CV och Personligt brev skall vara på svenska.
Utvärdering och intervjuer kommer att ske löpande och du kommer att hållas informerad via vårt rekryteringssystem om hur processen fortlöper.

Kontaktperson
Fredrik Malmsten
Team Manager Infrastructure
+46 70 623 01 75
fredrik.malmsten@proact.se