Proact fortsätter att växa och är idag Europas ledande fristående integratör inom datacenter och molntjänster. Genom att leverera flexibla, tillgängliga och säkra IT-lösningar och tjänster, hjälper de företag och myndigheter att minska risker och kostnader och samtidigt öka sin flexibilitet, produktivitet och effektivitet. Har du ett erfarenhet inom projektledning och känner dig redo för nästa steg i karriären? Då kan Proact vara rätt plats för dig!

Om tjänsten
Vi söker efter en teknisk projektledare till vårt team med primärt fokus på att leda projekt och uppdrag, både internt och åt våra kunder med inriktning på leverans av infrastruktur och privata, hybrida molnlösningar. Du kommer att vara en värdefull drivkraft i leveransprojekt runt infrastrukturlösningar och förväntas samordnar och leda både leverantörer, kunder och interna resurser. Vidare kommer du att projektleda design, integration och hantera uppdrag runt komplexa infrastrukturlösningar med koppling till publika molnet.

Inom Proact idag arbetar vi utifrån projektmetodiker så som Praktisk projektledning (PPS) och Prince2. Det är meriterande att ha erfarenhet (och gärna certifiering) inom dessa, alternativt andra metoder.

Vi söker dig som
Har goda kunskaper i infrastrukturtekniker, infrastrukturkomponenter och Enterprise arkitektur. Du har en god erfarenhet av att driva projekt inom infrastruktur och arkitektur. Vidare har du erfarenhet av att driva projekt runt privata och publika molntjänster, öppna programvaror alternativt Openshift eller VMware. Det är meriterande men inte ett krav att ha erfarenhet att driva projekt runt automatisering och användning av pipelines (CI/CD) med Devops-verktyg exempelvis ansible, terraform, puppet, jenkins samt erfarenhet av projekt/uppdrag runt containerlösningar (docker,kubernetes) onprem eller i molnet.

För att trivas i rollen ser vi att du är en driven och lösningsorienterad person. Du har en god förståelse för att strukturera och analysera tekniska frågor. Vidare tycker du om att arbeta i team, är kommunikativ och har god förmåga att samarbeta och leda projektgrupper.

Övrigt:
Heltidstjänst med placering i Örebro eller i Kista.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta:
Patrik Malm
Head of End User Services
E-mail: patrik.malm@proact.se